Persoane interesate

miercuri, 24 august 2011

Papusa noua



S-a nascut la data de 2 martie 1981 in Los Angeles, California, SUA. Mama sa a ramas insarcinata in Dallas, Texas, motiv pentru care au adaugat si numele orasului in numele ei. Tatal ei este celebrul actor si producator Ron Howard, castigatorul al Oscarului pentru A Beautiful Mind si nominalizat pentru Frost/Nixon. Mama ei este actrita si scriitoarea Cheryl Howard.
Bryce Dallas mai are doua surori gemene: Jocelyn si Paige, nascute in 1985 si un frate, Reed, nascut in 1987. Actrita a copilarit in Greenwich, Connecticut, intrucat parintii sai au decis ca copii lor sa fie crescuti departe de lumina reflectoarelor si capcanele din lumea show-bizz-ului. De fapt, in mare parte din copilaria lor nu au avut acces la un Tv.
A absolvit scoala la Greenwich Country Day School iar liceul la Byram Hills High School in Armonk din New York.In acest timp a descoperit notiunea existentialiasmului si astfel va fi complet prinsa in carti de Albert Camus si Jean Paul Sartre.Va absolvi apoi la prestigioasa scoala de arte Steppenwolf School and Stagedoor Manor Performing Arts impeuna cu prietena sa Natalie Portman.

  Va aplica apoi pt scoala de arta dramatica sub numele de Bryce Dallas pt a scapa de tratamentul special oferit de profesori,numele ei fiind asociat cu cel al tatalui ei.Dorea sa reuseasca cu propriile ei puteri si sa iasa de sub aripa tatalui ei.

  Va studia din 1999 pana in 2003 la Stella Adler Conservatory si la New York University Tisch School of Arts si va absolvi cu o diploma BFA in Drama(2003). In acelasi timp a si jucat pe Broadway in piese clasice de Shakespeare sau Anton Chekhov.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu