Persoane interesate

miercuri, 20 iulie 2011

Janelle Monae

Janelle Monae s-a născut la periferia oraşului Kansas City, unde ea a simţit că, comunitatea artistică nu ar putea-o ajuta sa-si atinga obiectivele ei. Ca urmare, atunci când ea a terminat liceul, s-a mutat la New York pentru a merge la American Musical and Dramatic Academy.

După ce trăieste în New York pentru o perioada de ani, ea s-a mutat din nou, de data aceasta la Atlanta, Georgia, udne s-a alăturat unei trupe si a inceput sa fie remarcata ca o potenţiala stea.


Janelle Monae lucreaza la Got purp? si Idlewild


Unul dintre primele persoane care au observat talentul lui Janelle Monae a fost cantaretul de hip-hop Big Boi al legendarului grup Outkast din Atlanta. El a inclus o serie de melodii ale lui Janelle pe albumul lui Ai Purp?, Iar piesa " Lettin ' Go " a devenit

rapid o favorita. Big Boi a lansat mai multe materiale ale lui Janelle pe coloana sonoră a filmului sau Idlewild.

Janelle Monae semneaza cu Bad Boi si lanseaza The Audition


Primul album a lui Janelle Monae s-a Audition. Ea a inceput sa străluceasca prin talentul ei şi în cele din urmă a fost observata de Sean "Diddy" Combs. În 2007, ea a semnat cu eticheta acestuia, Bad Boy Records, şi a lansat Metropolis: Suite Chase.


Ideea din spatele albumului este că, protagonistul, Cyndi Mayweather, este un cyborg din anul 2791. Acesta este primul dintre cele patru “episoade” programate în poveste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu